Referat: Janstorps AIF 2 - Köpingebro IF

Superettans fjärde seriematch. Denna gång på bortaplan mot Janstorp.

Vi kom till ett blåsigt Janstorp, men man skall inte klaga för vi slapp värsta regnet.
Det var bra stämning redan i omklädningsrummet, alla verkade taggade och var sugna på att spela.

Lagkapten för dagen var Louise som valde sida så att vi hade medvind i första halvlek.

De första fem minutrarna var det lite oro bland Köpinge spelarna, det tog lite tid innan man hittade sin roll på planen. Men allt eftersom matchen gick blev spelet bättre.

janstorp trycker på bäst från start och skapar några farliga lägen, men vår målvakt Titti är med och kan enkelt plocka till sig bollen.

Köpinge försöker starta sitt anfall från backarna med att få igång ett passningsspel, det blev flera farliga situationer med avslut. Men Janstorp rensade undan och målvakten räddade.

Vi fick vänta i 25 minuter på att få se det första målet. Med Hanna och Nellie på hugget inne i straffområdet så kommer det första målet där hanna är assist till Nellies 1-0 mål. Några minuter senare skjuter Robina ett kanonskott på mål som måltjuven Hanna ger en extra puff på.

I halvlek bestämdes det att vi skulle försöka med få tillslag & ha igång ett passningsspel och försöka vägga oss fram.

Vi fick se en del utav detta idag, en del riktigt snygga framspel. Vi hade nu motvind men det verkade inte bekymra töserna ett dugg. Janstorp hängde inte med längre, det blev mest rensningar för deras del. De hade en snabb på Moas kant som oftast stoppades utav Moa, tror hon fick in något inlägg framför mål men hon hade ingen med sig.

Kul att se att ni alla var på hugget idag. Sofia som löper rätt på sin kant och tar för sig mer för varje match, plus i kanten för sofia när hon kallar när hon har bra lägen.

Cassandra bra idag som våga finta och slog bra pasningar hon var assist till Hannas 3-0 mål. Hanna mycket bra som anfallare. Moa & Tånan mycket bra som backar. Moa fortsätter att imponera.

Robina som har en annan roll på 7-manna då hon spelar som mittfältare och på vänsterkant.Robina klarar detta utmärkt. Nellie som ångar på och gör mål även i denna match.

Emma som tuffat till sig och går hårt in i närkamperna, hon kämpar till luften tar slut. Louise som kämpar och sliter på sin kant och som blir arg på sig själv när det inte går som Louise själv vill. men ta det lugnt Louise istället så kommer det gå vägen så som du vill:)

Titti i målet som gör en kanon bra match.
Tillsammans idag var ni oslagbara. Mycket bra jobbat töser. Ni leder nu serien med fyra raka vinster och 21 gjorda mål och ni har fortfarande inte släppt in något.